АКТУАЛЬНО

Греко-католики Київщини надали допомогу сім’ям, які перебувають у кризових ситуаціях

Четвер, 03 вересня 2020, 17:33
28 серпня 2020 року парафія Святої Анни УГКЦ міста Вишневого за підтримки Благодійного фонду «Карітас-Київ» надала допомогу у вигляді засобів гігієни понад сорока сім’ям міста.

Як повідомив отець Володимир Мальчин, адміністратор місцевої парафії УГКЦ, допомогу надали особам, які перебувають у кризових ситуаціях. Зокрема, її адресатами стали люди з інвалідністю, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, одинокі матері, люди похилого віку, родини, членами яких є особи з інвалідністю, та опікунські сім’ї.

Звертаючись до присутніх, душпастир зазначив, що наша держава перебуває одночасно на трьох фронтах боротьби. Перший фронт – на Сході України, де наші воїни борються за незалежність України. Торік на нас насунув другий фронт – епідеміологічний, коли багато людей у всьому світі стали під загрозою коронавірусу. «З епідеміологічним фронтом погіршилася економічна ситуація в Україні. І тут, що ми можемо зробити – це підтримувати одне одного та бути солідарними. Нехай цей пакунок буде виявом любові до вас та до ваших рідних. Ми й надалі маємо пам’ятати про ці три фронти і тримати одне одного в молитві», – додав адміністратор парафії.

Відтак отець привітав усіх зі святом Успіння Пресвятої Богородиці: «Це день, коли Діва Марія із тілом і душею була взята до неба. Для нас – це надія, що коли Господь покличе нас до себе, ми маємо теж надію на продовження нашого існування. Що смерть – це не відхід у небуття, якусь невідому темряву. Це є надія на те, що наше життя буде і далі продовжуватися з Богом», – побажав душпастир.

За надану благодійну допомогу місцевий священник подякував працівникам БФ «Карітас-Київ», Крітасу України, Карітасу Інтернаціоналіс та синкелу соціального служіння протоієрею Роману Сиротичу за постійну співпрацю та матеріальну допомогу у творенні добрих справ. «Ці пакунки є виявом любові до тих, які перебувають у кризових ситуаціях. Ми й надалі маємо пам’ятати про ці три фронти та тримати одне одного в молитві», – наголосив отець Володимир.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next