АКТУАЛЬНО

Греко-католики у Фастові проводять табір «Веселі канікули з Богом»

П'ятниця, 05 серпня 2016, 19:14
З початком серпня цього року при парафії Святого великомученика Димитрія УГКЦ у Фастові, що на Київщині, проходить літній табір для дітей та підлітків – «Веселі канікули з Богом».

Парох місцевої громади, о. Віталій Марцинюк, розповів, що це вже одинадцятий рік поспіль, як діти парафії мають можливість брати участь у літньому таборуванні. «Для цього громада активізується, молодь-аніматори складають програму для дітей, старші прихожани допомагають в організації та забезпечують почастунок. Це спільне служіння об’єднує громаду та скріпляє дух спільноти», - зауважив священик. 

Ділячись враженнями, самі учасники говорять, що програма таборування є надзвичайно цікавою: «Розпочинаємо день з молитви, під час якої ми просимо Божого благословення. Пізніше відбувається катехизація, банси, ігри, гуртки, спільна трапеза та завершення дня – молитва до Матері Божої». 

Значна увага табору присвячена Божому милосердю. Діти роздумують над ним під час катехитичної науки, сценок і конкретних прикладів. 

За словами організаторів, діти задоволені участю в таборі: «Батьки долучаються до організації, а ми дякуємо Господеві за добру можливість послужити розвитку християнських цінностей наших дітей». 

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next