АКТУАЛЬНО

Греко-католики Євпаторії відзначили храмове свято

Середа, 15 жовтня 2014, 10:30
Греко-католицька спільнота парафії Покрови Пресвятої Богородиці м. Євпаторії, якою опікується о. Богдан Костецький, у своє храмове свято зібралася на урочисту Святу Літургію. Розділити святкову радість та духовно підтримати греко-католицьку громаду прибув о. Кшиштоф Бузіковський, ОМІ, настоятель монастиря монахів облатів у Криму.

У каплиці зібралося багато вірних, аби віддати шану Пресвятій Богородиці. Вірні чисельно приступили до святої Сповіді, прийняли до своїх сердець Євхаристійного Ісуса. У євангельській проповіді отець Христофор наголосив на ролі Пречистої Діви Марії в житті всіх християн і, особливо, кримчан.

«Нам потрібно не переставати молитися до Небесної Заступниці у сьогоднішній, такий неспокійний час, щоб Матінка Божа випросила у Всевишнього мир, любов, порозуміння і добре християнське майбутнє для нашого краю і всього світу», - наголосив проповідник.

З пастирським словом звернувся також настоятель храму о. Богдан Костецький, який сердечно привітав вірних зі святом Покрови, подякував їм за любов і вірність своєму храмові.

На завершення свята відбулася спільна трапеза, яку організували прихожани покровського храму.

Наталя Будзило, Євпаторія , Крим

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next