АКТУАЛЬНО

Греко-католицькому душпастирству мігрантів допоможе скайп

Четвер, 27 січня 2011, 23:55
Українська Греко-Католицька Церква займатиметься душпастирством мігрантів також через скайп. Про це кореспонденту SoborNews повідомив голова Пасторально-місійного відділу УГКЦ (ПМВ) Владика Йосиф (Мілян).

Українська Греко-Католицька Церква займатиметься душпастирством мігрантів  також через скайп. Про це кореспонденту SoborNews повідомив голова Пасторально-місійного відділу УГКЦ (ПМВ) Владика Йосиф (Мілян).

За його словами, зараз відбувається процес створення єпархіальних міграційних центрів, які, крім усього іншого, займатимуться консультуванням мігрантів та їхніх родичів через скайп. «Таким чином ми хочемо допомогти дітям мігрантів, а також тим, хто повернувся в Україну, знову адаптуватися до життя в українському суспільстві», – пояснив єпископ.

 

sobornews.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next