АКТУАЛЬНО

Громада УГКЦ Макарова завітала з колядою до центру соціальної допомоги дітям та сім’ям «Промінь надії»

Вівторок, 13 січня 2015, 20:41
Цими днями громада УГКЦ м. Макарова, що на Київщині, разом із парафіянами завітала до центру «Промінь надії», щоб поділитися з дітьми і працівниками центру радістю Різдва Христового. Гості заспівали присутнім колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю», «Во Вифлеємі нині новина», «Нова радість стала» та інші. Про це повідомив о. Євген Чернюк, настоятель парафії.

«Ми намагалися вселити людям надію на Господа, який задля спасіння кожного прийшов у цей світ, віру в Бога і довіру до Нього. Відтак, коли ми єднаємося у правдивій любові, зокрема в радості Різдва Христового, і цим ділимося з іншими, то правдоподібно перебуваємо в Бозі й Бог у нас», - прокоментував о. Євген.

На закінчення відвідин священик разом із прихожанами громади роздав подарунки дітям. Варто зазначити, що їх (шапки, шарфи, рукавиці, годинники, пенали, печиво) громада отримала за допомогою БФ «Карітас-Київ».

Відтак священик благословив дітей і побажав миру, віри, щастя, доброї долі та рясних Божих ласк.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next