АКТУАЛЬНО

Громада УГКЦ Миколаєва просить про допомогу в завершенні будівництва першого храму в обласному центрі

П'ятниця, 04 вересня 2020, 19:45
Громада Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ в Миколаєві зареєстрована у 2005 році. Хрест і територію під будівництво першого греко-католицького храму у 2013 році освятив владика Василь Івасюк, а вже у 2016 році, з благословення та особливої фінансової підтримки владики Михайла Бубнія, екзарха Одеського, розпочалося спорудження святині на честь Покрови Пресвятої Богородиці.

Її будівництво ведеться в береговій зоні річки Інгул, на перетині вулиць Андрея Шептицького і Архітектора Старова, на території 0,17 га.

Допоки тривають будівельні роботи, богослужіння для громади УГКЦ відбуваються у римо-католицькому костелі, що на вулиці Декабристів, 52. Щиро віримо, що вже до кінця цього року греко-католики матимуть можливість молитися у нижньому храмі новобудови.

Як повідомив на своїй сторінці у фейсбуку парох парафії о. Тарас Павлюс, цього літа вдалося викласти стіни восьмигранника, змонтувати і залити армований пояс у восьмиграннику та викласти стіни центральної бані. У жовтні цього року священник має намір розпочати монтаж і заливання центральної бані. Для цього вже придбали необхідний матеріал, проте на оплату робіт не вистачає 80 тисяч гривень.

Парафіяни громади Покрови Пресвятої Богородиці міста Миколаєва на чолі з парохом просять про допомогу у встановленні центральної бані храму.

 

Реквізити для переказу коштів:

У ГРИВНІ

Отримувач: Релігійній організації Релігійна громада
"ПАРАФІЯ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ
м. МИКОЛАЇВ"

Назва банку: АБ «УКРГАЗБАНК»
р/р 26002924434473.980
МФО 320478
ЄДРПОУ 33189056

або:

номер картки «ПриватБанк» 5168 7573 9398 4424
Отримувач: Павлюс Тарас Федорович

Пресслужба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next