АКТУАЛЬНО

Група татів-лідерів з України взяла участь у Х Міжнародному форумі "Тато.нет"

Четвер, 22 листопада 2018, 13:52
17 листопада у Варшаві близько тисячі татів різних професій із різних країн зібралися разом, щоб поспілкуватися, поділитися досвідом та щиро порозмовляти про те, як бути кращими батьками.

Гасло цьогорічного ювілейного Форуму – «Любов та повага». Група татів-лідерів від «Осередку відповідального батьківства» з Львівської архиєпархії та Комісії родини УГКЦ на чолі з о. Василем Нестером та Максимом Бондаренком виявилася найчисельнішою з іноземних делегацій.

Окрім цікавих і пізнавальних виступів головних доповідачів, було багато робочих тематичних груп, виступів-свідчень і можливості для неформального спілкування. Батьки намагалися відповісти на запитання: повагу треба заслужити чи це право від зачаття належне кожній людині? Чи ми, як батьки, належно дбаємо про себе, щоб мати змогу дбати про тих, кого ввірив нам Господь?

«Як результат участі у Форумі, натхнені позитивним досвідом наших колег із Польщі, ми почали роботу над реалізацією потреби, щоб уже наступного року і в Україні багато інших відповідальних татів, які є в нашій Церкві, бодай на рівні Львівської архиєпархії мали змогу зібратися і поділитися досвідом, як бути ще кращим батьком. Слава Богу, відповідна команда лідерів в нашій Церкві для цього вже сформована», – сказав учасник зустрічі координатор «Осередку відповідального батьківства» Комісії родини Львівської архиєпархії Максим Бондаренко.

Зараз при парафіях і Центрах підтримки сімей Карітасу в УГКЦ уже створено та активно діють п’ять Тато-клубів, в яких батьків навчають бути героями для своїх дітей.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://rodyna.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next