АКТУАЛЬНО

Гуманітарну діяльність громади собору Святої Софії в Римі відзначили під час церемонії нагородження премії «RomaBPA – Mamma Roma e i suoi Figli Migliori 2022»

Четвер, 19 травня 2022, 19:55
15 травня в приміщенні Інституту кіно та телебачення імені Роберто Росселліні в Римі відбулася церемонія нагородження премії «Il Roma Best Practices Award (RomaBPA) – Mamma Roma e i suoi Figli Migliori 2022» (Римська премія за найкращі соціальні проєкти та інціативи), яка підтримує, об’єднує та нагороджує найактивніші соціальні ініціативи міста.
Зображення 1 / 13 Використовуйте клавіші для перегляду

Перед нагородженням на початку події було визначено вісім ініціатив, які відзначилися солідарністю та активною діяльністю в зв’язку з гуманітарною підтримкою України внаслідок російської агресії. Серед них – громада прокатедрального собору Святої Софії УГКЦ в Римі на чолі з о. Марком Семегеном, La Protezione Civile (Департамент цивільного захисту) в особі Тітті Постільоне, Le Associazioni Cristiane dei Lavoratori Italiani («Християнські асоціації італійських робітників») в особі Лідії Борзі, «Croce Rossa Italiana» («Італійський Червоний Хрест») в особі Дебори Діодаті, асоціація «Salvamamme» («Порятунок матерів») і Марія Грація Пассері, «il Forum del Terzo Settore» («Форум третього сектору») – Карла Мессано, «AS Roma» («Cпортивна асоціація Риму») з Франческо Пасторелла та учні ліцею імені Ораціо.

Нагорода, яку вручив Даніеле Леодорі згаданим восьми організаціям, віцепрезидент регіону Лаціо, є дерев’яною скульптурою «Urban Retree», що є проєктом культурної асоціації «RomaBPA» у співпраці з Департаментом архітектури університету «Roma Tre», соціальним столярним підприємством «K_alma», мережею «Green School», в основі якого повторне використання деревини для продуктів екодизайну.

«Наша місія – сприяти розвитку громадського сектору міста. Саме з цієї причини ми наполегливо розміщуємо найкращі соціальні ініціативи Риму в інтернеті. Від третього сектору до компаній, які більше за інших працюють над корпоративною соціальною відповідальністю», – каже Паоло Масіні, творець премії «Il Roma Best Practices Award – Mamma Roma e i suoi Figli Migliori» та президент асоціації «RomaBPA».

Після цього відбулося нагородження призерів в різних номінаціях, визначених премією. А наприкінці ще інші шістнадцять соціальних ініціатив отримали шанс перетворити свої мрії в проєкти, які будуть реалізовані.

Пресслужба релігійного товариства «Свята Софія»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next