АКТУАЛЬНО

ХІХ Виборча капітула у Згромадженні сестер Пресвятої родини

Понеділок, 19 лютого 2018, 13:23
У Згромадженні сестер Пресвятої родини розпочалася Виборча капітула для обрання генеральної настоятельки. Згідно з Конституцією Згромадження, термін виконання обов’язків настоятельки с. Наталії Мельник закінчився. Вона готується звітувати перед Церквою та Згромадженням про шлях, яким ішло Згромадження протягом 2014-2018 років: про злети, падіння та перспективи.

Архиєрейську Божественну Літургію очолив владика Володимир (Ґруца), співслужили о. Юстин Бойко (студит), синкел Львівської архиєпархії у справах монашества, та о. Павло Мендилюк.

Вечірню із сестрами молився о. Йона Максім (студит), опісля мав науку для сестер, де наголосив на трьох ознаках спільноти й на необхідності присутності надії, закликаючи бути спільнотами великого ентузіазму та великих ідеалів, оскільки “кожен крок вперед має бути оснований на надії, надії в Бога… Бажаю вам, сестри, щоб палиця надії була потужним знаряддям та ознакою в руках кожної з вас, які творите спільноту богопосвячених осіб у вашому Згромадженні, шляхом до Господа. Хай Господь своїм Святим Духом і своєю благодаттю буде вам у поміч, а особливо в ці дні, коли вашу спільноту очікує такий важливий момент вибору для вас особи, яка буде вас до Господа провадити”.

Сестри Згромадження мають можливість ще раз проаналізувати період свого служіння від 2014 до 2018 року, ще раз переосмислити та прославити Бога за дар життя, як свого, так і кожної людини, яку зустріли на своєму шляху особливо в цей період. Дякуємо всім людям, а також тим, які були відкритими до співпраці, тим, які дарували свій час, підтримку, присутність, слово, усмішку, молитву. Дякуємо сповідникам, духівникам, усьому духовенству та мирянам, із якими обмінювалися досвідом та ставали щоразу більше автентичими на дорозі свого покликання.

У Неділю прощення перепрошуємо людей, яких скривдили, кому завдали болю, згіршення. Просимо доброго Бога, щоб огорнув вас Своєю Любов’ю!

с. Якинта Корчевська, ЗСПР

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next