АКТУАЛЬНО

Харківська молодь духовно відпочила в Карпатах

Понеділок, 20 липня 2020, 10:40
12-16 липня відбулася поїздка в Карпати, у якій взяла участь молодь зі спільноти “Вірні вірі” Свято-Покровського монастиря отців василіан смт Покотилівка Харківської області, а також молодь із василіанської парафії Царя Христа з міста Івано-Франківська.

Організатором поїздки був о. Миколай Микосовський, ЧСВВ, голова молодіжної комісії Харківського екзархату.

Кожен день був сповнений активним відпочинком та духовним відновленням. Щодня молодь досліджувала нові цікаві та визначні місця українських Карпат. Подорож розпочалася із відвідування водоспаду “Кам’янка” та Журавлиного озера, що розташовані на території національного природного парку “Сколівські бескиди”. Наступного здійснили похід на гору Ключ, де є могила Січових стрільців. Також молоді люди на чолі з о. Миколаєм відвідали величні Скелі Довбуша, походження яких оповите багатьма легендами. Наступним пунктом призначення стало давнє середньовічне місто-фортеця Тустань. Наприкінці подорожі мандрівники підкорили гору Лопата (1210 м) та Кудрявець (1244 м), які також відомі історичними подіями.

Ввечері молодь проводила разом час за веселими спільними іграми. Кожен день закінчувався молитвою подяки Богові за проведений разом щасливий день.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до цієї подорожі, а особливо о. Миколі. Ми дуже радіємо такій змозі зрости духовно, згуртуватися, пізнати краще одне одного, а також дослідити чарівні куточки нашої Батьківщини!

Повідомила Софія Ольховська

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next