АКТУАЛЬНО

Харківський екзархат УГКЦ під час літа продовжує дбати про цілісний розвиток молоді

Середа, 01 липня 2015, 12:03
З 22 червня по 1 липня на мальовничому узбережжі Азовського моря у с. Кирилівка проходить молодіжний християнський табір Харківського екзархату УГКЦ. З ініціативи коменданта табору о. Сергія Коваля та за сприяння о. Максима Кролевського, референта Бюро УГКЦ з питань екології у Харківському екзархаті, в таборі було проведено екологічний день.

Цей незвичний екодень провів о. Олександр Варницький. На початку зустрічі священик коротко розповів про діяльність, мету та головні завдання Бюро УГКЦ з питань екології.

Згодом таборові учасники поділилися на дві вікові групи, для яких священик окремо провів екологічні бесіди. «Що швидше ми зможемо усвідомити свою християнську відповідальність за Богом створений світ, – зауважив духовний отець, – то менше помилок наробимо у своєму житті, які іноді можуть бути фатальними як для нас, так і для всього живого на Землі».

Молодь і діти ставили дуже багато запитань, які стосувалися відповідального поводження з природним довкіллям, розумного й поміркованого використання природних багатств, а також висловлювали багато екологічних ідей щодо формування відповідальної християнської поведінки.

На завершення екологічного дня відбувся показ фільму «Дім», після якого таборові учасники вели плідне обговорення та поділилися особистими враженнями.

Час літніх таборів – це чудова нагода в невимушений спосіб допомогти молодим людям цілісно розвиватися, стаючи зрілими особистостями, які не боятимуться взяти на себе відповідальність за себе і своє довкілля.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next