АКТУАЛЬНО

Хмельницький благодійний фонд «Карітас» провів благодійну акцію «Шкільний портфелик»

Четвер, 31 серпня 2017, 10:13
Напередодні свята Першого дзвоника 102 маленьких хмельничан отримали в подарунок від «Карітасу» ранці та канцелярське приладдя. Допомагають благодійники дітям із багатодітних родин, вимушеним переселенцям і ВІЛ-інфікованим. Вартість одного портфеля сягає 400 гривень.

Головний партнер «Шкільного портфелика» – одна з мереж магазинів офісного приладдя – обмінює старі ранці на знижки на нові. Відтак, вживані портфелі з новим канцелярським начинням дарують дітям, які цього потребують.

Однак одними лише подарунками не обійшлося. Для маленьких учасників акції «Шкільний портфелик» «Карітас» влаштував справжнє свято з бульбашковою дискотекою та майстер-класом від патрульних поліцейських. Таку акцію Хмельницький благодійний фонд «Карітас» організовує уже восьмий рік поспіль.

 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.caritaskm.blogspot.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next