АКТУАЛЬНО

«Хочемо, щоб тут було місце зустрічі з Христом» ― салезіани влаштували свято для мешканців одного з мікрорайонів Львова

Вівторок, 25 травня 2021, 12:25
У неділю, 23 травня, на Глинянському Тракті у Львові, поблизу житлового комплексу «Щасливий», відбулося родинне свято для мешканців мікрорайону.

Його організували аніматори та батьки Ораторії святого Домініка Савіо. Святкування було присвячене Пресвятій Діві Марії Помічниці Християн.

Програма розпочалася зі спільного Молебню до Пресвятої Богородиці, відтак відбулося свято за участю дітей та молоді мікрорайону. Після цього усі учасники дійства мали нагоду спільно почастуватися та взяти участь в іграх, що організували аніматори.

На завершення отець Тарас Байовський, СДБ, в особливий спосіб подякував родинам, котрі приєдналися до організації дійства, а також усім присутнім за участь та підтримку.

Поблизу ЖК «Щасливий» Згромадження салезіан УГКЦ вже протягом багатьох років розвиває душпастирську діяльність.

Також тут планують звести храм Пресвятої Богородиці Помічниці Християн та молодіжний центр, що дозволить дітям і молоді відвідувати різноманітні гуртки, готуватися до першої Сповіді та урочистого Святого Причастя, вивчати катехизм.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://sdbua.net


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next