АКТУАЛЬНО

Храм Святого Василія Великого у Києві запускає новий цикл травневих богослужінь онлайн

Понеділок, 04 травня 2020, 10:16
З початку травня ченці-василіани київського монастиря Святого Василія Великого запускають новий цикл трансляцій богослужінь із короткими щоденними науками.

Починаючи з 4 травня, церква Святого Василія Великого транслюватиме ранкові богослужіння о 8:00, під час яких священники храму звертатимуться з короткою проповіддю до глядачів та присутніх вірних.

Після кожної Літургії священники відправлять Молебень до Богородиці та зачитають молитву Папи Франциска до Пречистої Діви Марії.

Трансляції Літургії з наукою та молебнем відбуватимуться в понеділок, вівторок, четвер та п’ятницю о 8:00, а в середу та суботу священники правитимуть заупокійні богослужіння. Із розкладом недільних Літургій і трансляцій ознайомлюйтеся на сайті парафії. Усі онлайн-богослужіння транслюються на парафіяльні сторінки мереж Фейсбук та Ютуб.

Нагадаємо, що парафія Святого Василія Великого у Києві транслює богослужіння з кінця березня. Щодня в Літургіях бере участь від 1500 до 16000 вірних із різних куточків світу.

Пресслужба монастиря Святого Василія Великого


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next