АКТУАЛЬНО

Храм УГКЦ у Криму відсвяткував свій престольний празник

Вівторок, 10 червня 2014, 22:59
9 червня 2014 року у Свято-Троїцькому храмі селища Відрадне, що біля Ялти, відзначали престольний празник.

Святкову Божественну Літургію очолив адміністратор храму о. Григорій, ЧНІ. З ним співслужили: о. Йосиф, ЧСВВ, з Севастополя, о. Аліпій, студит, з м. Керчі, отець Богдан з Євпаторії та настоятель римо-католицької громади в м. Ялта о. Маріуш.

«Цей день є днем народження Церкви Христової, бо саме відтоді Христові ученики і апостоли розійшлися по світу для благовіствування слова Божого і саме відтоді Церква Божа почала ширитися і примножуватися. Апостолам, як добрим пастирям, доручали зібрати всіх овець Христових, всіх Божих людей в одне стадо», – наголосив у своїй проповіді отець Богдан, парох вірних греко-католиків у Євпаторії.

Після Літургії відбулося освячення води та мирування всіх присутніх. Люди, виходячи з храму, вітали одне одного та ділилися своїми незабутніми враженнями. Навіть невеликий дощик ніби благословляв всіх прочан, посилаючи прохолоду.

На завершення свята на подвір'ї при храмі була влаштована спільна трапеза.

 

Петро Токач для Департаменту інформації УГКЦ

ТЕГИ: Ялта, Крим
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next