АКТУАЛЬНО

Храмове свято в м. Южноукраїнську

Вівторок, 08 липня 2014, 07:11
6 липня, в неділю Всіх святих українського народу, в м. Южноукраїнську, що на Миколаївщині, вірні Української Греко-Католицької Церкви відзначали своє храмове свято.

Спільне служіння Святої Літургії відбулося за участі та благословення владики Михайла (Бубнія), Екзарха Одеського, а також священників Миколаївського деканату: о. Романа Балити, о. Віктора Давидюка, о. Романа Монтецького та о. Миколи Боднара.

Владику Михайла зі словами привітання та хлібом зустрічали діти та всі вірні храму разом із парафіяльним священиком о. Ігорем Вороною.

Святкове Богослужіння супроводжувалося молитвами-прошеннями за мир та спокій в Україні, її благо і добробут, за присутніх у храмі і їхні родини та все місто.

Особливо зворушили серця вірних слова проповіді Архиєрея, якими він закликав до прагнення бути святими та запевнив про можливість цього вже тут, на землі.

Після привітань парафіян із їхнім храмовим празником святкування закінчилося окропленням освяченою водою і благосовенням владики Михайла.

 

Повідомив о. Ігор Ворона

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next