АКТУАЛЬНО

Храмове свято у с. Деменки на Полтавщині

Неділя, 21 грудня 2014, 08:11
Парафія Святого Миколая в с. Деменки Кобеляцького району Полтавської області відсвяткувала престольне свято. На початку парох о. Василь Улішак разом із вірними урочисто зустріли владику Василя (Тучапця), Екзарха Харківського.

На свято прибули священики з Полтави – о. Юрій Кролевський (засновник парафії) та о. Володимир Раковецький. Окрім того, Архиєрейську Літургію співслужили о. Роман Валявка та о. Андрій Буняк, які теж провадять місійну діяльність на Полтавщині.

Владика Василь привітав парафіян храму зі святом і подякував о. Василю Улішаку за молитву і служіння.

Опісля гості завітали до місцевого монастиря сестер милосердя святого Вінкентія, де відбулася святкова вистава-мюзикл про святого Миколая, яку підготували сестри та п. Надія Улішак. Діти та молодь зверталися з особливими проханнями до святого Миколая за Україну, щоб Господь дарував їй мир та щастя.

Варто зазначити, що парафія Святого Миколая у с. Деменки була заснована в 2002 році. Отець Василь Улішак душпастирює тут лише три місяці, до нього в парафії служили о. Юрій Кролевський та о. Андрій Буняк.

Прес-служба Харківського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next