АКТУАЛЬНО

Храмове свято в Севастополі

Понеділок, 01 вересня 2014, 13:23
31 серпня 2014 року Божого в каплиці Успіння Пресвятої Богородиці м. Севастополя відбувся храмовий празник. Цю урочистість очолив настоятель вірних УГКЦ м. Євпаторії отець Богдан Костецький, котрий відслужив святкову Божественну Літургію та виголосив Слово Боже. Це була дійсно велика подія для севастопольців цього року!

На цю урочистість, щоб підтримати своїх одновірців,  прибули віруючі греко-католики м. Євпаторії разом зі своїм церковним хором. Важливою була присутність римо-католицького священика Анатолія, який сповідав усіх охочих.

Після Служби Божої о. Богдан звернувся до віруючих із вітальним словом.

«Сьогоднішня ваша присутність тут, у каплиці, є свідченням  духовної реабілітації вашої громади в ці важкі часи випробовувань. Сучасний християнин мусить виявляти мужність у захисті права жити за вченням Євангелія. Глава і Отець нашої Церкви Блаженніший  Святослава в особливий спосіб молиться і просить Божого благословення для всіх, хто отримав духовні рани внаслідок останніх подій», - сказав священик.

Відтак о. Богдан Костецький передав вітання севастопольцям з нагоди храмового свята від адміністратора Кримського екзархату владики Михайла (Бубнія) та подякував усім, які цього дня своїми молитвами долучилися до радісного парафіяльного свята.

Завершилися святкування освяченням води та окропленням нею парафіян, а також спільною трапезою.

Прес-служба Кримського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next