АКТУАЛЬНО

Храмове свято у Свято-Івано-Павлівському монастирі м. Харкова

Середа, 03 квітня 2019, 11:52
Харківська монаша обитель Згромадження сестер святого Йосифа названа на честь святого Івана Павла ІІ. 2 квітня 2005 року Іван Павло ІІ відійшов до вічності – народився для неба, і саме в цей день Церква вшановує його пам’ять.

З нагоди храмового свята до монастиря завітав владика Василь, Екзарх Харківський. Архиєрей освятив нові ікони до монастирської каплиці, які написала с. Еммануїла Цімбота, ЗСС Йосифа ОПДМ.

Зазначимо, що сестри Згромадження святого Йосифа Обручника служать у Харкові з 2005 року. 29 січня 2016 року Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав урочисто освятив монашу обитель сестер.

Сьогодні в монастирі проживають три сестри-монахині: с. Олексія Погранична (настоятелька), с. Неоніла Варениця та с. Григорія Костів (голова Катехитичної комісії Харківського екзархату).

ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next