АКТУАЛЬНО

Християнські табори «Живу вірою» на теренах Бучацької єпархії

Середа, 07 серпня 2013, 11:11
Дитячі християнські табори на теренах Бучацької єпархії на запрошення єпархіальної Катехитичної комісії цього року проводили сестри Згромадження Пресвятої родини. Тема таборів була присвячена Року віри та 1025- річчю Хрещення України-Русі.

Діти роздумували над вірою Діви Марії з Назарета, святих Володимира і Ольги, українських мучеників і над власною вірою та вірою своїх батьків.

В останній день  учасники табору робили своїми руками листівки, в яких дякували Господеві й батькам за те, що передали їм віру, навчили молитися. Крім того, цікаві тематичні ігри, естафети, пантоміми на біблійні теми, гуртки бісеру, малювання на полотні, розфарбовування гіпсових фігурок тощо дало дітям можливість виявити свої здібності й таланти. Християнські пісні українською і англійською мовами з рухами, банси робили динамічним і жвавим життя в таборі.

Щоденна свята Літургія і Причастя, а пізніше подяка за Євхаристію устами дітей скріплювала віру в те, що Христос присутній там, "де двоє чи троє зберуться в Його ім’я". Такі табори (за кількістю від 50 до 85 учасників) уже відбулися в селах Котівка, Теклівка, Новий Нижбірок, у місті Чорткові (монастир Згромадження сестер Пресвятої родини ), у селищі міського типу Коропець тощо. Проведення подібних заходів заплановане в селах Старий Нижбірок та Целіїві.

с. Марія Кузь, ЗСПР

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next