АКТУАЛЬНО

Християнська солідарність у дії

Вівторок, 09 лютого 2021, 12:12
За посередництвом Бюро УГКЦ з питань екології та Благодійного фонду «Карітас-Івано-Франківськ» було надано гуманітарну допомогу 44 потребуючим мешканцям Новицької об’єднаної територіальної громади (Калуський р-н, Івано-Франківська обл.), які постраждали від повені у 2020 році.

Цей акт милосердя в дії став можливим завдяки пожертвам, які зібрала парафіяльна громада Святої Варвари УГКЦ (Австрія) і на які було придбано 880 кг картоплі та 44 продуктових набори першої необхідності, передає Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології.

«Кожне нещастя, яке людина переживає у своєму житті, є нагодою до вияву християнської солідарності та соціального служіння, щоб якомога швидше допомогти постраждалим», – констатує Блаженніший Святослав, Глава і Отець УГКЦ, у зверненні до вірних УГКЦ і людей доброї волі в Україні та в усьому світі з приводу паводків у Західній Україні влітку 2020 р., заохочуючи в дусі євангельського самарянина підтримати тих, хто опинився віч-на-віч із бідою.

Бюро УГКЦ з питань екології висловлює вдячність пароху доктору о. Тарасу Шагалі та добрим самарянам парафії Святої Варвари УГКЦ від імені всіх потребуючих Новицької ОТГ, котрі завдяки християнській солідарності відчули близькість люблячого та милосердного Бога.

www.ecoburougcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next