АКТУАЛЬНО

Християнське онлайн-радіо «Світанок» запускає мобільний додаток

Понеділок, 01 червня 2020, 17:24
Християнське онлайн-радіо «Світанок» відтепер можна слухати на смартфонах та інших гаджетах з операційною системою Android. Мобільний додаток простий у використанні, швидкий та абсолютно безкоштовний.

У мобільному застосунку ви знайдете інформацію про радіо «Світанок» та отримаєте можливість ознайомитися із сайтом радіостанції. Для користувачів доступний розклад програм на тиждень. Щодня звучатиме Божественна Літургія. Слухачі можуть насолоджувати прослуховуванням музики та одночасно знайомитися з композиціями, які звучатимуть наступними.

Увімкніть християнське радіо «Світанок», слухайте, моліться та відпочивайте разом з нами. Для повноцінного функціонування програми потрібне підключення до Інтернету. Завантажити додаток можна у Play Маркеті: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svitanok.radiosvitanok.

Пресслужба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next