АКТУАЛЬНО

Християнський гурт PopryVse зібрав друзів, щоб допомогти дітям-сиротам

Понеділок, 02 грудня 2019, 10:22
Християнський гурт PopryVse до п’ятиріччя своєї творчості організував благодійний концерт. Кожен, хто прийшов послухати улюблених виконавців і гостей вечора – гурт KANA та скрипаля-віртуоза Олександра Божика, зробив свою благодійну пожертву для дітей сиріт.

Адже концертна програма мала на меті привернути увагу до ідеї організувати для дітей, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, та дітей-сиріт поїздку на Європейську зустріч молоді TAIZE, яка відбуватиметься у м. Вроцлав (Польща) з 28 грудня до 1 січня. Там діти зможуть стати частиною європейської спільноти, яка єднається в молитві за мир у всьому світі, та отримати неймовірний досвід волонтерства в колі людей з різних культур і середовищ.

«Мета нашої творчості – промовляти до сердець кожного, надихаючи, мотивуючи до мрії, нових звершень», – так кажуть у християнському гурті. – PopryVse – це розсудливе та символічне значення того, чим для нас є життєвий шлях нашого покликання, це багато старань та наполегливість, що опирається на незламність духу, центром якого є Христос».

Музична група працює в стилях: поп, indie, з поєднанням рокового звучання, комбінуючи класичні форми з імпровізаціями.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://dyvensvit.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next