АКТУАЛЬНО

Християнський міжконфесійний консультативний комітет країн СНД і Балтії обговорить «Кризу сім'ї та проблеми сирітства»

Понеділок, 24 лютого 2014, 12:22
З 25 по 27 лютого 2014 року з благословення Блаженнішого Святослава голова Комісії УГКЦ у справах єдності християн о. Ігор Шабан відвідає Санкт-Петербург (Росія) для участі в пленумі «Криза сім'ї та проблеми сирітства».

Організаторами заходу виступили члени Християнського міжконфесійного консультативного комітету країн СНД і Балтії. У рамках міжконфесійного пленуму, крім тематичних доповідей, відбудеться також низка круглих столів, у яких зможуть взяти участь духовенство, науковці та дослідники, зацікавлені в поглибленні цієї теми з філософсько-богословської, моральної, культурної та суспільної перспектив.

Коментуючи участь УГКЦ у цьому заході, о. Ігор, зокрема, зазначив: "Тема, без сумніву, важлива та актуальна, адже українська сім’я, як і сім’ї у всій Європі, переживає не найкращі часи. Знаємо, що сім’я – це основна одиниця, в якій людина стає особистістю, розвиває і втілює свої Богом дані дари. Якщо ми маємо такі кризи, як економічна, політична чи якась інша, то це, звісно, наслідок того, що дитина вдома не набула належної духовної формації. Тому пропозиція обговорити зазначену тему здається актуальною та важливою".

Департамент інформації УГКЦ

Довідка:

Християнський міжконфесійний консультативний комітет країн СНД і Балтії – це об'єднання християнських Церков, зібране представниками цих Церков для консультацій. Об'єднання ставить перед собою завдання відстоювати традиційні сімейні й загальнолюдські цінності в сучасному світі.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next