АКТУАЛЬНО

Християнську молодь навчали бути ефективною та результативною

П'ятниця, 05 лютого 2021, 10:46
У реколекційно-відпочинковому центрі «Світлиця» в Брюховичах відбувся V модуль навчальної програми Школи молодіжного християнського лідерства, яка діє у Стрийській єпархії.

Кожен день модулю розпочинався Божественною Літургією, а відтак молоді люди – учасники ШМХЛ, завдяки тренерці п. Галині Березі – керівниці Відділу розвитку Стрийської єпархії, мали нагоду опанувати основні навики проєктного менеджменту, окремо зосереджуючись на основних сферах управління змістом, якістю, часом, фінансами. Учасники вчилися розуміти цільову аудиторію, її потреби, болі, а також середовище впливу та ін., а відтак створювати новаторські, унікальні, а головне релевантні проєкти. Впродовж двох днів молоді люди практично опрацювали весь процес проєктного управління від етапу ініціації до моніторингу та оцінки, визначивши для власних ідей мету, завдання, критерії успішності та чіткий, проте адаптивний план реалізації з урахуванням можливих ризиків та праці із стейкхолдерами.

Крім того, у програму модулю, як завжди були включені спільнототворчі заходи – цього разу це було катання на ковзанах та вечірні ігри.

Зазначимо, що Школа молодіжного християнського лідерства діє в Стрийській єпархії вже три роки. Метою школи є формувати молодих християнських лідерів, готових до волонтерської праці та активного служіння на парафіях, даючи їм найкращу всебічну підготовку та інструменти для особистісного розвитку, які дозволять їм розкрити себе, обрати свій шлях і в майбутньому практикувати відповідальне лідерство на благо Церкви та України.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://stryiugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next