АКТУАЛЬНО

«Христова Церква завжди працювала проти пандемії, яка називається "гріх"», - єпископ Йосиф Мілян

П'ятниця, 10 квітня 2020, 10:51
«Христова Церква завжди працювала проти пандемії, яка називається "гріх". Бо однаково все негативне, що відбувається в цьому світі, спричинює гріх, невідповідне ставлення до ресурсів, до землі, до науки… Таких прикладів є безліч».

Це 9 березня 2020 року сказав владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії, під час онлайн-зустрічі, яку провела Київська обласна державна адміністрація в особі Володіна Василя Геннадійовича, тимчасового виконувача обов’язків голови цієї державної установи.

У зустрічі взяли голови районних державних адміністрацій та представники об’єднаних територіальних громад, а також духовенство різних конфесій та релігійних організацій.

Владика Йосиф наголосив на тому, що якби люди вчилися як слід, якби справді були відповідальними, то, можливо, пандемії не було б. «Тому пандемія повинна змусити нас працювати, замислитися над собою, над тим прогресом за всяку ціну, за який бореться людство, та усвідомити, до чого призводить ця боротьба», - зазначив архиєрей.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next