АКТУАЛЬНО

ХІІ велопроща Львів-Страдч-Крехів: «Блаженні чисті серцем»

Середа, 09 вересня 2015, 15:40
19-20 вересня 2015 року Львівське обласне Товариство українських студентів-католиків "Обнова" спільно із Молодіжною організацією «Добрий Пастир» та громадське формування "Скеля" в рамках Єдиного молодіжного простору традиційно організовує велопрощу «Львів – Страдч – Крехів».

Тема цьогорічної прощі -  "Блаженні чисті серцем..." (Мт. 5,8). Як сказав Папа Франциск, без очищеного серця не можна мати по-справжньому чистих рук і вуст, які промовляють щирі слова любові, милосердя та пробачення. Зараз ми переживаємо тяжкі часи, де біль, ненависть, жорстокість підкрадаються до нас, змінюють наші думки та часто й дії. Особливо зараз потребуємо очищення та сторожі для наших сердець, щоб не допустити туди зло.

Запрошуємо Вас у дводенну мандрівку очищення нашого внутрішнього світу від всього зайвого, щоб таки зустріти Всевишнього та бачити Його в своєму житті та в подіях навколо нас.

Зустрічаємось о 7.00 на Святій Літургії в храмі Пресвятої Євхаристії (відомий, як Домінікани).
о 8.00 - реєстрація
0 8.30 - початок руху колони.

Маршрут прощі: Львів - Рясна-Руська - Ямельня - Страдч - Розточчя - Великий європейський вододіл - Крехів - Брюховичі - Львів (це близько 60 км.)

Ночівля у монастирі, зранку у неділю Свята Літургія, похід до джерела та дорога додому, знову ж таки, на велосипедах.

З собою обов'язково мати: намет, велосипед, запасні камери для коліс, намет (по можливості), спальник, карімат, дощовик, теплий одяг, аптечку, молитовник і сухий пайок (харчувати будуть в Крехові: вечеря і сніданок). 
Важкі речі буде перевозити машина. 
Колону супроводжуватиме МНС та медики.

Благодійна пожертва – 40 грн.

Додаткова інформація – 096 71 16 898 (Ірина), 093 13 42 164 (Віталій).

Ірина Васюник

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next