АКТУАЛЬНО

ХІІІ З’їзд спільнот «Матері у молитві» пройшов у Погоні

Понеділок, 06 травня 2019, 12:04
4 травня в Погінському монастирі отців василіан, що на Івано-Франківщині, відбувся ХIІІ З’їзд спільнот «Матері у молитві».

До Цариці Покуття завітало більше від тисячі матерів із різних єпархії, щоб спільно єднатися в молитві, подякувати милосердному Богу та Матері Божій за ще один прожитий у спільній молитві рік та просити в Господа ласк для своїх рідних, для синів, чоловіків, братів, які воюють на Сході, та миру для України.

Благословити учасників спільнот «Матері в молитві» завітав Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин. Предстоятель очолив Архиєрейську Божественну Літургію. Під час проповіді Митрополит розповів про важливу роль матері в сучасному світі, зазначаючи, що молитва матері має дуже велику силу, а особливо коли цю молитву промовляють матері спільно – тоді, за словами владики, вона здатна робити великі речі.

«Великою є спільна молитва матерів перед Богом, адже материнська молитва охороняє дім, охороняє сім’ю, охороняє рідних і близьких, охороняє і випрошує в Бога доброї долі для Батьківщини», – сказав владика.

Після спільної молитви Митрополит Володимир привітав матерів зі святом та подякував за молитву та служіння. Зі свого боку лідери спільнот склали вітальні слова на адресу владики, дякуючи йому за підтримку та молитву.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  https://osbm.in.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next