АКТУАЛЬНО

Другий фестиваль вертепів відбувся в м. Коломия

Понеділок, 16 січня 2017, 14:28
15 січня вже вдруге відбувся фестиваль вертепів “Різдво – час Божого Милосердя”, який організували Комісія у справах молоді Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ за підтримки відділу культури Коломийської міської ради. Захід провели на головній сцені Народного дому м. Коломиї.

Цьогоріч Фестиваль проходив на конкурсній основі. Для того щоб виступити на головній сцені учасники проходили відбірковий тур. Свої деканати представили колективи з с. Цуцилів, с. Троїця, с. Тюдів, с. Яблуниця, с. Колінці та м. Коломия. Кожен колектив зумів здивувати по-своєму, представляючи свій вертеп, адже було вибрано кращих із кращих.

Розпочався захід пішою ходою учасників до Палацу культури “Народний дім”, де відбулися виступи колективів. Саме там молодь показала звичаї, традиції та цінності свого району.

Наприкінці, уділивши пастирське благословення, владика Василь Івасюк вручив колективам дипломи та пам’ятні подарунки. Зігрів також батьківським словом, сказавши, що молодь – наше майбутнє, потрібно дати їм змогу донести Боже Слово у людські серця через колядку.

Іванна Рогів для Прес-служби єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next