АКТУАЛЬНО

IT-компанія «Netgroup» спільно з товариством «Свята Софія» в Римі запрошує на безкоштовне навчання з кібербезпеки

П'ятниця, 06 травня 2022, 14:33
Офіс IT-компанії «Netgroup» в Римі спільно з релігійним товариством «Свята Софія» запрошує всіх охочих на безкоштовне навчання з кібербезпеки. Як зазначають організатори курсів, це суттєво покращить можливість працевлаштування та професійні якості.

«Талант не має національності. Перша стаття Конституції Італії зазначає, що Італійська Республіка є демократичною, заснованою на праці. Побудуймо разом ваше майбутнє», – закликають організатори.

Навчання відбуватиметься онлайн протягом шести тижнів англійською мовою. Слухачів курсів забезпечать всім необхідним для якісного навчання, «від вас необхідно лише натхнення та рішучість». Для реєстрації для участі в навчанні необхідно відсканувати QR-код або відправити портфоліо на електронну адресу [email protected].

Довідка

Комп'ютерна безпека – це сукупність проблем у галузі телекомунікацій та інформатики, пов'язаних з оцінкою і контролюванням ризиків, що виникають при користуванні комп'ютерами та комп'ютерними мережами.

Закон України «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України» дає таке визначення: «кібернетична безпека (кібербезпека) – це стан захищеності життєво важливих інтересів людини і громадянина, суспільства та держави в кіберпросторі; кібернетичний простір (кіберпростір) – це середовище, яке виникає в результаті функціонування на основі єдиних принципів і за загальними правилами інформаційних, телекомунікаційних та інформаційно-телекомунікаційних систем».

Пресслужба релігійного товариства «Свята Софія»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next