АКТУАЛЬНО

IV Мальтійський приятельський бал для людей з особливими потребами провели у Тисмениці

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 17:32
20 жовтня о 17-00 у ресторані «Палац Ярослава» (Тисмениця, вул. Січових Стрільців) відбувся вже традиційний «IV Мальтійський приятельський бал для людей з особливими потребами».

Організатором заходу стала благодійна організація Мальтійська служба допомоги. Неймовірна музична атмосфера вечора була створена муніципальним естрадно-симфонічним оркестром під керівництвом художнього керівника Валерія Івановича Чикириса, а також талановитим ведучим вечора – Олесандром Куровським.

Відкрила бал полонезом дружина Президента України Марина Порошенко. А потім перша леді вальсувала з минулорічним Королем балу. Загалом бал зібрав близько 200 учасників - дам у святкових сукнях та кавалерів у костюмах при краватці чи метелику. Та головними господарями свята були «романтики» – молоді хлопці і дівчата на інвалідних візках.

Танцювали вальс, мазурку, польку, падеспан та віденський вальс. Також програма вечора була насичена різноманітними майстер-класами, танцювальними іграми, пісенними номерами від франківської співачки Оксани Сливки, львів’янки Світлани Шатковської, киянки Анни Якушко і навіть народного артиста України – Богдана Сташківа. Два неповторних танцювальних номери подарував усім присутнім колектив «Надійка».

Підсумком вечора стало оголошення переможців у номінаціях «Найкраща зачіска», «Найкраща сукня», «Витончена граційність», «Чарівність» серед дам та «Ефектний кавалер», «Галантний кавалер», «Запальний танцюрист», «Стильний кавалер» серед представників сильної статі. Ну і як же на балу без Короля та Королеви!? Цього року ним стали Василь Петрунів (який, до речі, підтвердив свій титул з минулого року) та Марія Мисюк. Усі переможці отримали цінні призи від Марини Порошенко, а інші учасники – відзнаки на пам'ять про незабутній вечір.

malteser.if.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next