АКТУАЛЬНО

Кам’янець-Подільська єпархія готується до Єпархіального собору

Четвер, 12 березня 2020, 12:48
28 квітня 2020 року в м. Хмельницькому відбудеться І сесія Собору Кам’янець-Подільської єпархії на тему «Еміграція, поселення і глобальна єдність УГКЦ».

З цього приводу владика Іван Кулик оприлюднює відповідний декрет. У декреті зазначено, що метою проведення Єпархіального собору є відповісти на душпастирські потреби вірних УГКЦ в умовах сучасної трудової еміграції. Єпархіальний собор Кам’янець-Подільської єпархії пройде також у рамках підготування до Патріаршого Собору УГКЦ на тему «Еміграція, поселення і глобальна єдність Української Греко-Католицької Церкви», який відбудеться 26-29 серпня 2020 року у Львові.

Беручи до уваги належне проведення Єпархіального собору, владика Іван окремим декретом покликав Секретаріат І сесії Собору Кам’янець-Подільської єпархії УГКЦ у такому складі: протоієрей Василь Боднар – голова секретаріату, протоієрей Антон Федик, протоієрей Зіновий Маланюк, ієрей Юрій Ланик, ієрей Роман Соколовський, ієрей Микола Шпітальний, диякон Максим Колодчак.

У декреті зазначено, що «завданням Секретаріату є подбати про підготовку та належний перебіг засідань І сесії Собору Кам’янець-Подільської єпархії» та що «члени Секретаріату мають приступити до виконання своїх обов’язків з моменту повідомлення їм цього декрету і діяти до публікації Соборових рішень».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.km.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next