АКТУАЛЬНО

«Канікули з Богом» на парафії Преображення ГНІХ в смт Іванівка

Четвер, 04 липня 2019, 18:48
Упродовж 25-30 червня на парафії Преображення ГНІХ в смт Іванівка Української Греко-Католицької Церкви відбувся християнський табір «Канікули з Богом». Найперше складаю подяку Богові, який благословив і надихнув усіх причетних до цього заходу.

Організаторами табору були семінаристи Дрогобицької духовної семінарії. Від імені своєї парафії  хочемо подякувати організаторам, усім жертводавцям, які матеріально і своїм служінням сприяли проведенню цього заходу. Слово Боже від Матвія повчає: «А як ти чиниш милостиню, хай не знатиме ліва рука твоя, що робить правиця твоя. А щоб таємна була твоя милостиня, а Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно» (6, 2-4).

Нехай всемилостивий Господь щедро благословить всіх організаторів, вас, дорогі жертводавці, дітей, які були присутні, а також і їхніх батьків. Нехай винагородить всіх і нагородить як земними, так і небесними благами.

Пресслужба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next