АКТУАЛЬНО

Каноністи УГКЦ провели робочу зустріч у Львові

Середа, 12 жовтня 2016, 21:30
12 жовтня 2016 року в Патріаршому центрі у Львові (вул. Хуторівка, 35 б) відбулася чергова робоча зустріч радників Канонічного відділу Патріаршої курії УГКЦ та членів робочої групи для опрацюванню нового партикулярного права УГКЦ.

Головував на зустрічі Архиєпископ і Митрополит Євген (Попович), голова Канонічного відділу Патріаршої курії УГКЦ, якого на початку привітали із 55-річчям з дня народження та зачитали вітального листа від Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ.

У роботі брали участь: владика Теодор (Мартинюк), Єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, священнослужителі Роман Шафран, Андрій Танасійчук, Олег Хортик, Микола Слободян, Олег Барбуляк, Віталій Токар, Роман Дутчак, Роман Тереховський, диякон Томас Немет і п. Андрій Ханас.

Головними темами було представлення завдань, які доручив виконати Канонічному відділу цьогорічний Синод Єпископів УГКЦ, та продовження підготовки і вивчення напрацювань щодо майбутнього повного Кодексу партикулярного права УГКЦ.

На закінчення зустрічі деякі з присутніх отців отримали декрети іменування для роботи у Звичайному трибуналі патріаршої Церкви.  

Прес-служба Канонічного відділу Патріаршої курії УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next