АКТУАЛЬНО

"Канікули з Богом" - 2013

Субота, 10 серпня 2013, 13:00
6 серпня в смт Славське відбулося урочисте відкриття табору «Канікули з Богом», який вже сьомий рік поспіль організовує Центр студентського капеланства при Львівській архиєпархії УГКЦ. Кількість учасників цьогорічного табору сягнула 55 осіб. У Рік віри організатори обрали для таборування гасло із прокімена таїнства Хрещення: «Господь - просвіщення моє і спаситель мій…». Табір присвячений роздумам над основними правдами християнської віри, поясненню Божественної Літургії та Святих Таїнств.

Протягом цього часу студенти мають можливість не лише фізично відпочити серед гірського повітря, мандруючи в горах та співаючи біля ватри, а й духовно відновитися, поспілкуватися з братами-семінаристами, ченцями з чину святого Василія Великого та з духівником табору – священиком Тарасом Островським, який є капеланом Національного університету імені Івана Франка. Цього літа вперше «таборує» разом із студентами новий голова Центру студентського капеланства та настоятель студентського храму при Національному університеті «Львівська політехніка» о. Юрій Остап’юк. Щоранку студенти беруть участь у Божественній Літургії. Активний відпочинок таборян включає також різні спортивні заходи, інтерактивні ігри, перегляд фільмів, цікаві забави та вечірні співи під гітару. «Канікули з Богом» триватимуть десять днів.

 

Прес-служба Центру студентського капеланства

Додаток:

Центрстудентського капеланства при Львівській архиєпархії УГКЦ висловлює щиру подяку ректорату Національного університету «Львівська політехніка» за сприяння у проведенні студентського табору. 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next