АКТУАЛЬНО

Канікули з Богом провели в Естонії

Понеділок, 24 червня 2019, 10:20
З 17-21 червня у містечку Кодасема (Естонія) відбувався літній християнський табір "Дорогами віри".

Юні парафіяни УГКЦ з Естонії, віком від 6 до 14 років, мали змогу взяти участь у літньому християнському таборі, який організував отець Роман Кіх, душпастир для українців в Естонії, адміністратор храму Богородиці Троєручиці у м. Таллінн (Естонія), а провідниками були: Марія Шипка, працівниця Катехитично-педагогічного інституту УКУ, та Олена Оверчук, випускниця УКУ.  Учасники з'їхалися з різних куточків Естонії, щоб разом поринути в новий спектр емоцій і знань. 

Тими днями панувала позитивна атмосфера, сповнена теплими обіймами та щирими усмішками. Невід'ємною частиною табору була Літургія, на якій кожен міг зустрітися із живим Христом і збагатити свій духовний світ. 

Програма табору була наповнена катехизацією, веселими іграми, енергійними квестами, цікавими майстер-класами, емоційними тематичними вечорами, рухливими естафетами, а також моторними бансами. Кожен старався брати активну участь і розвивати свої таланти,  знайти спільну мову та стати  частиною справжньої команди. 

Час пролетів з блискавичною швидкістю, але ми встигли стати однією великою сім'єю. 

Пресслужба УГКЦ в Естонії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next