АКТУАЛЬНО

Капелан благословив майбутніх банкірів на добру професійну дорогу

Середа, 30 січня 2019, 16:01
28 січня 2019 року у Львівському інституті банківської справи УБС Національного банку України відбулося вручення дипломів випускникам.

Після вітальних слів ректора інституту капелан навчального закладу отець Богдан Кулик помолився разом з академічною спільнотою та поблагословив молодь на добру професійну дорогу.

До слова, о. Богдан Кулик – новопризначений  капелан в Інституті банківської справи. Своє служіння він розпочав 24 січня 2019 року згідно з декретом Архиєпископа і Митрополита Львівського Ігоря Возьняка. Таке рішення архиєрей видав на прохання працівників закладу: «Наш навчальний заклад здійснює просвітницьку і благодійну діяльність, саме тому ми потребуємо релігійної, духовної та етичної підтримки». Як кажуть в інституті, з призначенням капелана  навчальний заклад і надалі буде під Божим благословенням і опікою, а студенти і викладачі активно долучатимуться до життя християнської спільноти міста Львова.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next