АКТУАЛЬНО

Капелани поблагословили автомобілі для Військової служби правопорядку

Вівторок, 10 березня 2020, 10:45
У п’ятницю, 6 березня, голова Центру військового капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ о. Тарас Михальчук і капелан Військової служби правопорядку о. Всеволод Семененко поблагословили службові автомобілі, які в рамках співпраці уряд Канади передає Військовій службі правопорядку Збройних сил України.

Канадські партнери вже другий рік співпрацюють з українськими військовими задля реформи в наших збройних силах згідно з міжнародними стандартами. Таким чином українські захисники зможуть супроводжувати важливі місії, координуючи із військовими поліціями іноземних держав, а також оперативно забезпечувати належний порядок серед військових на теренах України.

У заході взяли участь генерали Збройних сил України і Канади та особовий склад 25-го навчального центру Військової служби правопорядку. Капелани поблагословили транспорт військовослужбовців освяченою водою та звершили спільну молитву українською і англійською мовами.

Західне бюро «Живого ТБ»
за матеріалами https://kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next