АКТУАЛЬНО

Капелани Тернопільсько-Зборівської архиєпархії проводять духовну місію для військових на Сході України

Вівторок, 17 грудня 2019, 10:45
З благословення та за підтримки архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василія Семенюка та з нагоди празника Святого Миколая Чудотворця зараз проходить місійна поїздка священників-капеланів о. Володимира Топоровського, о. Дмитра Квича та о. Михайла Живчака на Сході України.

Отці проводять духовні заходи для бійців передової в околицях Лисичанська. Також вони передали військовим матеріальну допомогу і подарунки з нагоди свята Миколая.

«Зараз у наших домівках проходить підготування до свята Миколая, а відтак до Різдва Христового, – розповідає о. Володимир Топоровський. – Ми щиро дякуємо усім вірним Тернопільсько-Зборівської архиєпархії за чергову підтримку наших воїнів. Наша присутність із дарами вірних та спільна молитва є для наших захисників Вітчизни найкращою пам'яттю та підтримкою».

Священники сповідають бійців, проводять духовні розмови та відправлять богослужіння.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next