АКТУАЛЬНО

Капелани Центру опіки сиріт приєдналися до Всесвітньої молитви дітей на вервиці, яку започаткував Папа Франциск

Вівторок, 20 жовтня 2020, 09:53
Капелани та волонтери місії «Центр опіки сиріт», що діє у Львівській архиєпархії, спільно з підопічною дітворою долучилися до Всесвітньої молитви дітей на вервиці в наміренні єдності та миру у всьому світі.

Таку молитву у 2019 році започаткував Папа Франциск. Голова місії «Центр опіки сиріт» о. Роман Прокопець молився вервицю з дорослими і малими парафіянами храму Святого Миколая Чудотворця УГКЦ м. Львів Дому милосердя; отець Тарас Мисяковський з вихованцями та працівниками Дитячого будинку №1 в каплиці Введення в храм Пресвятої Богородиці; отець Юрій Фединишин з дітворою Навчально-реабілітаційного центр «Мрія» в каплиці Блаженної Соломії; а брат Остап Нич разом із наймолодшими друзями Дитячого комунального будинку №1 в каплиці Матері Божої Непорочного Зачаття.

У 2019 році Святіший Отець Папа Франциск підтримав ініціативу Папської Фундації «Допомога Церкві в потребі», що має назву «Мільйон дітей моляться вервицю за єдність і мир». Цього року така молитва відбулася18 жовтня. До неї приєдналися й діти в Україні.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next