АКТУАЛЬНО

Капелани Центру опіки сиріт провели вишкіл для молоді з України та Польщі у Яремче

Вівторок, 18 лютого 2020, 12:54
З 10 по 16 лютого капелани Центру опіки сиріт Львівської архиєпархії о. Роман Прокопець та диякон Юрій Фединишин спільно з учасниками проєкту «Свій до Свого» та молоддю з Польщі провели відпочинковий табір у Яремче. Проєкт «Свій до Свого», організований місією Центр опіки сиріт ЛА УГКЦ, навчає старшокласників працювати в команді, проводити дитячі християнські табори і виховує майбутніх волонтерів.

Учасники проєкту, пройшовши навчання, яке тривало три місяці, мали нагоду на практиці випробувати свої навички.

На таборі в Яремчі юні волонтери поділилися досвідом, вміннями та знаннями з польською молоддю. В майбутньому вони також візьмуться за організацію християнських відпочинкових таборів. Упродовж вишколу волонтери акцентували увагу на основних правилах проведення таборів, структурі табору, вмінні проводити знайомство з дітьми. Гості мали нагоду на практиці побачити як виглядає організація табору.

Протягом дня учасники розглядали основні блоки навчань, що входять у структуру кожного дня табору. Але попри насичене навчання вони мали нагоду й відпочити. Впродовж тижня молоді люди з України та Польщі разом кататися на санах та тюбах у Ворохті, брали участь в екскурсіях у Львові, Івано-Франківську, Яремчі, Галичі, Крилосі та Рогатині.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next