АКТУАЛЬНО

Капелани із Зарваниці на Великдень відвідали військових у зоні АТО

П'ятниця, 13 квітня 2018, 11:53
З 5 по 9 квітня капелани із Зарваниці о. Володимир Топоровський та о Володимир Фірман перебували з духовною місією у зоні АТО, щоб послужити нашим захисникам у передвеликодній час та принести їм правдиву радість Воскресіння Господнього.

Священики відвідали багато місць дислокації військових на Луганщині та передали їм численні великодні подарунки, які приготували вірні Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, в тому числі й учні Вишнівчицької школи та вихованки колегіуму «Знамення». Та основною метою поїздки капеланів був духовний провід військовослужбовців. Наші захисники отримали можливість приступити до Тайни Покаяння та Святої Євхаристії. Священики служили Вечірню з виставленням Плащаниці, Воскресну Утреню, Великодню Святу Літургію, освячували паски та інші страви. Вразило капеланів те, що воїни самі організували нічні чування перед Плащаницею, щоб кожен зміг помолитися та прикластися до неї.

«Ми віримо в Божу силу, тому що Христос Воскрес! Ми молимося та просимо про воскресіння України! Дух Українського Воїна сильний та незламний, тому що Народ наш із Ним своїми молитвами стоїть!» - сказав о. Володимир Топоровський.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.zarvanytsya.org.


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next