АКТУАЛЬНО

Карітас Івано-Франківська запрошує приєднатися до Ходи за свободу

Четвер, 18 жовтня 2018, 13:11
Сьогодні о 15:00 на Вічевому майдані в Івано-Франківську відбудеться інформаційна акція «Хода за свободу». Захід приурочений до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

Акція спрямована на піднесення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить.

Ходу організовують Департамент соціальної політики Івано-Франківської ОДА, Департамент молодіжної політики і спорту Івано-Франківської міської ради та Карітас Івано-Франківськ УГКЦ

Акція «Хода за свободу» не є протестом, це мовчазна і мирна хода на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз є у рабстві.

Під час акції працюватимуть консультативні пункти, що інформуватимуть людей про проблему торгівлі людьми. Кожен охочий отримає інформаційні буклети, тематичні браслети та флаєри з інформацією про торгівлю людьми та порадами, як уникнути подібних ситуацій.

Всесвітня щорічна акція «Walk for Freedom/Хода за свободу» 18 жовтня пройде в усіх областях України, а 20 жовтня – в  Києві.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next