АКТУАЛЬНО

«Карітас-Чернівці» уперше взяв участь у щорічній Всеукраїнській благодійній акції «Шкільний портфелик»

Середа, 01 вересня 2021, 14:18
30 вересня 2021 року в катедральному соборі Успіння Пресвятої Богородиці відбулося благословення та вручення владикою Йосафатом Мощичем шкільних портфелів із необхідним канцелярським приладдям для школярів із сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Таке дійство стало можливим за підтримки Карітасу України (Caritas Ukraine) та партнерів: ROZETKA, EPAM Ukraine, SoftServe.

До участі в акції були запрошені діти, які відвідують Центр дітей та сімей «Дитяче серце - серце Господнє», що діє в «Карітас-Чернівці», а також діти, якими опікується «Карітас-Новоселиця», діти з парафіяльних осередків Карітасу з міста Вижниця, села Банилів та міста Вашківці.

Біля стіп чудотворної ікони «Надія безнадійних» єпископ Йосафат освятив портфелики та поблагословив дітей на новий навчальний рік, побажав успіхів у навчанні та закликав молитися за жертводавців, які своїми стараннями долучилися до акції, завдяки якій 150 найбільш потребуючих дітей з Чернівців та області отримали чудові, якісні шкільні портфелі з необхідним приладдям.

«Щиро вдячні вам за благословення на навчання наших школяриків і гарні подарунки до школи», «Дякуємо вам від щирого серця» - такі відгуки ми отримали від присутніх на святі батьків, а від дітей - щирі усмішки й теплі обійми.

Пресслужба «Карітас-Чернівці»

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next