АКТУАЛЬНО

«Карітас-Київ» долучився до Фестивалю творчості

Понеділок, 13 листопада 2017, 12:06
8 листопада директор «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич завітав до районного Фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе», який проходить вже сімнадцятий рік поспіль.

З великою радістю та бажанням працівники Карітасу долучилися до організації та проведення цього заходу разом із Дніпровським районним центром соціальних служб для сімей, дітей та молоді, іншими організаціями та установами. Директор «Карітас-Київ» отримав грамоту від голови Дніпровської адміністрації м. Києва, яку вручила заступник голови Дніпровської РДА – Загородня Алла Вікторівна. У своєму слові Алла Вікторівна високо оцінила працю Карітасу, наголосивши неоціненний вклад у соціальну сферу», - повідомляє Кочубей Алла, керівник соццентру «Карітас-Київ».

Сімнадцятий рік поспіль проводиться районний фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Повіримо у себе. Цьогорічний захід розпочався з цікавої виставки дитячих творчих робіт, які дивували особливими талантами, неповторними творчими шедеврами. У фестивалі прийняли участь 200 дітей з особливими потребами Дніпровського району міста Києва: вихованці спеціальної загальноосвітньої школи – інтернат № 18; № 26; вихованці ДНЗ № 591; ГО «Милосердя та інтелект»; Київський міський комплекс соціальної адаптації інвалідів з розумовою відсталістю; Територіальний центр соціального обслуговування Дніпровського району м. Києва; БО «Школа життя», Центр соціально-психологічної реабілітації Дніпровського району.

Особливість цьогорічного фестивалю - це присвячення року Японії в Україні, що дало можливість кожному поринути в світ японської культури. Діти могли навчитися техніці «Орігамі», побачити яскраву та цікаву писемність Японії – «ІЄРОГЛІФИ». Всі учасники заходу відвідали виставку творчих робіт та насолодились виступами юних талантів, які продемонстрували вміння співати, грати на музичних інструментах, читати вірші, танцювати.  


Наприкінці заходу в урочистій атмосфері відбулося нагородження дипломами та подарунками всіх учасників фестивалю «Повіримо у себе», а переможці районного туру візьмуть участь у міському Фестивалі творчості дітей та молоді з особливими потребами «Повіримо у себе», який відбудеться в Київському Палаці дітей та юнацтва 28 листопада 2017 року.

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next