АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас-Київ» надав допомогу понад 800 переселенцям

Понеділок, 20 лютого 2017, 12:59
«У рамках Соціальних днів «БФ «Карітас-Київ» надав допомогу вимушено переселеним людям зі Сходу України та Криму. Зокрема, за останній тиждень понад 800 осіб отримало допомогу продуктами, медикаментами, гуманітарним одягом та засобами гігієни. Допомога надавалася як у Карітасі, так і в інших місцях проживання переселенців. Також допомогу надано у Авдіїці, де відбуваються активні бойові дії. Ведеться співпраця із державними органами та іншими фондами і організаціями з метою надання масштабнішої допомоги ще більшій кількості осіб, - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Завдяки жертводавцям і оперативній та професійній праці соціальних працівників БФ «Карітас-Київ» вдається допомогти особам, що покинули свої домівки на Сході України та переїхали, і забезпечити базові потреби в харчуванні, теплому одязі. В умовах складних військово-політичних подій в Україні працівники «Карітасу» плідно працюють задля досягнення спільної мети – допомогти та підтримати кожного, хто потребує допомоги, і разом навчитися жити в нових реаліях.

«Найважче в допомозі, яку ми надаємо, - це те, що не маємо можливості допомогти всім людям, котрі до нас звертаються. У зв’язку із ситуацією, що склалася в нашій державі – військовою агресією зовнішнього ворога, по допомогу до нас звертаються масово люди, які змушені переселитися на невизначений строк зі Сходу України та Криму. Кожна така людина, яка до нас звертається, це окрема історія і, як правило, ця історія наповнена гіркотою поневірянь і горя. Вижити, коли ти втратив власне житло, роботу, а часто навіть і членів сім’ї зовсім нелегко», - розповідає працівник Карітасу Корбеляк Анатолій.

БФ «Карітас-Київ» дякує всім, хто допомагає в допомозі переселенцям, і просить допомоги, хто може її надати. Разом зможемо допомогти ще більшій кількості.

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next