АКТУАЛЬНО

«Карітас-Київ» став учасником Національного рейтингу благодійників

Вівторок, 03 жовтня 2017, 14:51
БО «Карітас-Київ» стала учасником Національного рейтингу благодійників України, який організував Український форум благодійників.

Результати були оголошені до Європейського дня благодійних фондів (1 жовтня). Щорічний Національний рейтинг благодійників проводиться з метою підвищення рівня суспільної довіри і залучення людей до ефективної та професійної благодійності через карту благодійності України.

До рейтингу увійшли благодійні організації, які пройшли тест на підзвітність, відкривши свої податкові звіти. Кожен із них представлений на «Карті благодійності України», інтерактивному онлайн-ресурсі: ufb.org.ua/rating/blago-list.

«Карітас України» став лідером серед рейтингу у кількох номінаціях – ми гордимося тим, бо усі наші організації Карітасу працюють задля добра людей.

 

о. Роман Сиротич

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next