АКТУАЛЬНО

Карітас-Львів організував тренінг волонтерів парафіяльних Карітасів

Четвер, 13 червня 2019, 14:06
Зустріч-тренінг волонтерів 14 парафіяльних Карітасів, яку організував Карітас Львова, відбувалася у приміщенні Львівської духовної семінарії Святого Духа.

Зустріч розпочалася з Молебню до Христа-Чоловіколюбця. Синкел соціального служіння, директор БФ «Карітас-Львів УГКЦ» о. Андрій Сенейко подякував всім добровольцям за їх соціальне служіння у парафіях, за бажання чинити добрі справи і розвивати парафіяльні харитативні спільноти.

Своїм досвідом волонтерства поділилися з присутніми багаторічні добровольці Карітасу. Зокрема, Василь Рій розповів про організацію футбольних турнірів для підлітків, про участь в акції «Стань помічником святого Миколая», про різдвяну збірку «Трьох царів» на соціальні потреби та інші заходи і щоденну клопітку працю Карітасу.

Анна Тиха разом з іншими добровольцями вже кілька років поспіль сортує і видає одяг у пункті видачі гуманітарної допомоги Карітасу.

Вікторія Шоломко, консультант проекту «Обізнаний і готовий до Німеччини», детальніше розповіла про можливості, які дає новий проект Карітасу. Кожен мав можливість розповісти про свій парафіяльний досвід соціального служіння, а також озвучити мрії, які хотіли б реалізувати у своїй парафії. Разом аналізували наявні ресурси, проблеми і шляхи виходу з них.

caritas-ua.org

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next