АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас-Львів» розпочав співпрацю з Регіональним центром із надання безоплатної вторинної допомоги

П'ятниця, 01 березня 2019, 13:45
Задля консолідації зусиль, спрямованих на співпрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги та ресоціалізацію неповнолітніх осіб, які є підозрюваними у вчиненні злочину, був підписаний Меморандум про співпрацю між Регіональним центром з надання БВПД у Львівській області та «Карітасом-Львів».

Сторони в особі директора Регіонального центру Ігоря Микитина та директора Благодійного фонду о. Андрія Сенейка домовилися про проведення комплексу заходів, спрямованих на реалізацію пілотного проекту «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину».

У зустрічі також взяли участь заступник директора Регіонального центру Віра Іськович, виконавчий директор Благодійного фонду Степан Кузів і керівник проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» Карітасу Юля Геруля.

У ході розмови йшлося про розроблення механізму взаємодії з питань застосування та проходження Програми відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину.

Одним із напрямів зазначеної співпраці є також організація та проведення спільних заходів для реалізації пілотного проекту шляхом утворення робочих груп; досягнення позитивних змін у поведінці неповнолітнього правопорушника шляхом застосування вищезгаданої Програми.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами caritas-ua.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next