АКТУАЛЬНО

Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії відвідав Міністр Канцелярії Президента Польщі та консул з Департаменту співпраці з поляками в Україні

Вівторок, 26 лютого 2019, 11:53
Дружній візит партнерів фонду Адама Квятковського та Рафала Коцота відбувся 22 лютого 2019 року. Сторони мали на меті обговорити майбутню співпрацю у сфері соціального супроводу та інтеграції.

Запросив поважних гостей і модерував зустріч заступник директора Карітасу Самбірсько-Дрогобицької єпархії Артур Деска, голова наглядової ради української гуманітарної групи.

Директор благодійного фонду о. Ігор Козанкевич подякував за підтримку та співпрацю і вручив почесним гостям єпархіальні грамоти.

Національний координатор інтеграційних центрів підтримки сім’ї Карітасу України за підтримки Карітасу Польщі Максим Бондаренко розповів про специфіку та роботу інтеграційного проекту, а також подарував гостям фільми та книжки з інформацією про діяльність центрів.

У зустрічі взяли участь і представники місцевої влади – мер Дрогобича Тарас Кучма та заступник міського голови Василь Качмар.

Організатори сподіваються, що результатом такого візиту буде подальша плідна співпраця.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://caritas-ua.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next